None

IDC races Nürburgring 2021

328.jpg

Hallo deelnemers IDC races Nürburgring,

Het International Dutch Championship rijdt op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juli haar dubbele IDC races op het befaamde circuit de Nürburgring.
Op vrijdag starten de vrije trainingen, op zaterdag volgen 2 kwalificaties en de eerste race, op zondag starten wij met een warming up gevolgd door de tweede race.
Tessa heeft alle deelnemers deze week een mail gestuurd met daarin veel informatie. Zorg dat je al het benodigde papierwerk hebt ingevuld, een negatieve Coronatesttest kan laten zien, ook mensen welke 2 x gevaccineerd zijn dienen een negatieve test te overleggen, en je DMSB Race Card nummer zo spoedig mogelijk aan Tessa doorgeeft: info@idcracing.nl

Wij rijden, net als in Assen en Oschersleben, onder het IDC reglement dus ook op de Nürburgring dempers met killers waarbij de IDC dempersticker verticaal is geplaatst. Ook op de Nürburgring geldt een strenge geluidlimiet.

Tijdschema / deelnemers

Via deze link is het meest actuele tijdschema te openen: Tijdschema IDC races Nürburgring 2021


Via de volgende links de inschrijvers in de 5 IDC klassen:
Dutch ProClass 600 / Dutch Supersport
Dutch SportClass 1000 / Dutch ProClass 1000
Dutch superbike

Oschers;leben

IDC race Oschersleben

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 juni reed de IDC haar races voor het International Dutch Championship op een subtropisch Motorsport Arena Oschersleben.
Tessa heeft de IDC klassementen bijgewerkt en deze staan net als de uitslagen op de IDC website.

Klik op deze link voor de uitslagen: Uitslagen IDC Oschersleben
Klik op deze link voor de klassementen: IDC klassementen

IDC magazine uitgave 3

Ons eigen IDC magazine uitgave 3 is nu ook digitaal beschikbaar, klik hiervoor op de volgende link: IDC magazine uitgave nr. 3