Aanvullende info

Veiligheid

De IDC organisatie zorgt voor de veiligheid op het circuit door middel van bezetting van de baanposten en safety cars.
Het TT Circuit Assen wordt via een gesloten videosysteem door race-control permanent gecontroleerd. Verder zijn er uitgebreide medische voorzieningen.

Overnachten

Het is mogelijk om met een tent, bus of caravan op het paddock te overnachten. Het paddock is de avond voor de CRT circuitdag of IDC races om
19.00 uur geopend. Elektriciteit en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig.

Benzinestation

Het benzinestation is 24 uur per dag geopend. Middels een bankpas kan de betaling plaatsvinden bij de betaalpaal welke direct bij de benzinepomp staat.

Restaurant

Op het paddock is een snackwagen en restaurant aanwezig. Voor kleine snacks gedurende de dag is de mobiele snackwagen op de paddock geopend.

Aanvullende info

Samenwerking Hotel De Bonte Wever – CRT/CRExperience/IDC

Hotel De Bonte Wever en CRT / CRExperience / IDC kennen een samenwerking waardoor deelnemers tegen gereduceerd tarief een kamer kunnen boeken.
Bij Hotel De Bonte Wever kunt u rechtstreeks een comfortabele nacht vóór en/of na een CRT circuitdag, een CRExperience combitraining of een IDC race boeken. Hotel De Bonte Wever ligt slechts 2 km van het TT Circuit Assen verwijderd.
Om gebruik te kunnen maken van het gereduceerde tarief dienen onze deelnemers telefonisch te reserveren en hierbij te vermelden dat zij deelnemer aan een CRT-, CRE- of IDC-event zijn.
Tel.nr. Hotel De Bonte Wever: 0031 592 303 777
Klik voor meer info op deze link: Hotel De Bonte Wever