Route TT Circuit Assen

Klik op deze link voor de route naar het TT circuit Assen: Route TT Circuit Assen

Veiligheid

https://www.ttcircuit.com/bezoek-en-verblijf/bereikbaarheidzorgt voor de veiligheid op het circuit door middel van bezetting van de baanposten, medische dienst en safety cars.
Het TT Circuit Assen wordt via een gesloten videosysteem door race-control permanent gecontroleerd.

Overnachten

Het is mogelijk om met een tent, bus of caravan op het paddock te overnachten. Het paddock is de avond voor de CRT circuitdag of IDC races vanaf 19.00 uur geopend. Elektriciteit en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig.

Aanvullende info 1 2024

Benzinestation

Het benzinestation is 24 uur per dag geopend. Middels een bankpas kan de betaling plaatsvinden bij de betaalpaal welke direct bij de benzinepomp staat.

Pit Food Shop – Paddockrestaurant

Tijdens CRT events is de Pit Food Shop van 09.00 – 18.00 uur geopend, je kunt hier terecht voor dranken, panini’s, pizza etc.
De Pit Food Shop bevindt zich op de 1e etage ter hoogte van pitbox 17.
Ook kun je op deze dagen in het Paddock restaurant terecht voor een "all-in" lunchbuffet bestaande uit belegde (luxe) broodjes, salade, soep, warme snacks, sappen en melk.
Lunchtijd is vanaf 12.00 uur.
Tijdens IDC events is zowel de Pit Food Shop van 09.00 – 18.00 uur geopend als het Paddockrestaurant vanaf 11.00 uur. Hier kun je terecht voor een ruim assortiment aan snacks zoals friet, kroket, saucijzenbroodjes, plates waaronder een schnitzel en saté, belegde broodjes en nog veel meer.

Aanvullende info 2024

Samenwerking Hotel De Bonte Wever – CRT/CRExperience/IDC

Hotel De Bonte Wever en CRT / CRExperience / IDC kennen een samenwerking waardoor deelnemers tegen gereduceerd tarief een kamer kunnen boeken.
Bij Hotel De Bonte Wever kunt u rechtstreeks een comfortabele nacht vóór en/of na een CRT circuitdag, een CRExperience combitraining of een IDC race boeken. Hotel De Bonte Wever ligt slechts 2 km van het TT Circuit Assen verwijderd.
Om gebruik te kunnen maken van het gereduceerde tarief dienen onze deelnemers telefonisch te reserveren en hierbij te vermelden dat zij deelnemer aan een CRT-, CRE- of IDC-event zijn.
Tel.nr. Hotel De Bonte Wever: 0031 592 303 777
Klik voor meer info op deze link: Hotel De Bonte Wever