None


IDC Kick Off Party 2024

Kick Off 1 2024

Het International Dutch Championship startte haar motor-sportseizoen 2024 op zaterdag 20 januari met de
IDC Kick Off Party. Tijdens de Kick Off Party in het mediacentrum op het TT Circuit Assen werden meerdere onderwerpen met de aanwezige licentiehouders en hun begeleiders besproken.

Aspecten

Aspecten zoals o.a. aanpassingen in de IDC reglementeringen, IDC technisch reglement en elektronische restricties
Next Generation bikes, dubbel IDC kampioenschap in de Dutch ProClass 600 en Dutch Supersport, toelichting rijdtijd in samenhang met geluidproductie, rekenmodule en wachtlijst, stemming over het tijdschema IDC zaterdag 6 april.
IDC reglementen zijn geaccordeerd en omdat de bronvermogens 2024 niet bekend zijn starten wij zaterdag 6 april met 2 kwalificaties van 15 minuten, dit geeft de meeste kans dat iedere klasse 10 ronden wedstrijd kan rijden. Hoe lager het bronvermogen hoe meer kans op meer rijtijd en deelnemers.
Het aspect, dat dankzij onze adverteerders het IDC magazine 2024 ook weer 8 keer in gedrukte vorm gratis beschikbaar is en hiernaast online beschikbaar is, kwam uitgebreid aan de orde.
Het "IDC magazine" is trouwens toch eigenlijk een uniek gegeven binnen de motorsport, een eigen IDC wedstrijdserie in het binnen- en buitenland plus een eigen gratis magazine. 💪

Kick Off 2 2024

Lunchbuffet

Na alle uitleg stond het aangeboden lunchbuffet klaar in de Legends Club. De TT-horeca had een variatie aan gerechten geserveerd gevolgd door heerlijke toetjes.
De sfeer onder de aanwezigen was weer ouderwets gezellig, er werd veel bijgepraat over plannen en uitvoeringen voor het IDC seizoen 2024 en een ieder kijkt reikhalzend uit naar de eerste IDC race op zaterdag 6 april 2024.
Als organisatie kijken wij met volle tevredenheid terug op de IDC Kick Off Party en danken ieder voor zijn aanwezigheid en inbreng en wensen een ieder veel succes met zijn voorbereidingen.

Wij gaan elkaar weer zien tijdens de CRT-dagen 4 en 5 april en anders op de eerste IDC race op zaterdag 6 april en net als in voorgaande jaren is er tijdens CRT- en IDC-events vrij parkeren, gratis entree en Free Paddock. 👍

Kick Off 3 2024

===============================

Inschrijven IDC nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen van de IDC-organisatie door middel van de IDC nieuwsbrief?
Klik dan op deze link: Aanmelden IDC nieuwsbrief